Schematicals Studenten versie 6 maanden
  • Schematicals Studenten versie 6 maanden

Schematicals Student Versie - 6 maanden

€ 0,00
Inclusief belasting

Met deze Schematicals Student Versie beschik je over alle mogelijkheden van het softwarepakket. Deze versie mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Bij het betalen en downloaden van deze versie verbindt de eigenaar zich dan ook daartoe. Voor deze rede  zijn er ook enkele beperkingen ingebouwd zoals een watermerk en een duidelijke verwijzing naar de studentenversie bij de print-outs. 

Aantal

  Beveiligingsbeleid

Uw betaling worden beveiligd verwerkt.

  Installatieprocedure

Klik hier om te lezen hoe de installatieprocedure verloopt na betaling.

Met deze Schematicals Student Versie beschik je over alle mogelijkheden van het softwarepakket. Deze versie mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Bij het betalen en downloaden van deze versie verbindt de eigenaar zich dan ook daartoe. Voor deze rede  zijn er ook enkele beperkingen ingebouwd zoals een watermerk en een duidelijke verwijzing naar de studentenversie bij de print-outs. Deze licentie heeft een looptijd van 6 maanden, startend vanaf de installatie.

Opgelet: Het pakket is gebonden aan 1 gebruiker en 1 pc om misbruik te voorkomen. Bij de installatie zal uw naam en eventuele bedrijfsnaam en BTW nummer gevraagd worden. Eens deze ingegeven zijn, kan dit niet meer gewijzigd worden. Enkel adres en contactgevens kunnen achteraf gewijzigd worden. 

In het geval dat u toch na installatie het softwarepakket zou willen installeren op een andere computer, gelieve ons dan te contacteren.